Onze Huisgenoten

Op onze Parterre zijn actief:

Heart to Heart

Centrum voor Welzijn & Inspiratie

Heart to Heart verhuurt zalen, coach-kamers. Verzorgt events, workshops. Biedt yoga-meditatie-mindfulness lessen. Massages, bodywork.

Meer informatie

SportLounge

SportLounge

Infrarood Fitness is de fitnessmethode van deze tijd

• Korte effectieve training (30 min.)
• Sporten in je persoonlijk cabine
• Op afspraak zonder wachttijd
• Veilig door ventilatiesysteem en desinfectie
• Geen contactgevaar

Meer informatie

Nazanin Bigdeli

New Beginnings Coach

Ik geloof dat levensgebeurtenissen, uitdagingen en levensomstandigheden zoals conflicten, stilstand en gebroken relaties niet het einde zijn maar een kans om een nieuwe start te maken. Als coach verbind ik jou met het leven zoals jij wilt.

Meer informatie

Spark

Praktijk voor Psychodynamische Therapie & Familie Opstellingen

S P A R K is een allround therapeutische praktijk, dat betekent dat je er met allerlei hulpvragen terecht kunt. Zijn er dingen die je belemmeren, in de weg zitten of aanvliegen: blijf er niet mee zitten maar kom vooral langs.

Meer informatie

Orthokliniek ’t Gooi

Wij bieden advies en behandeling, gebaseerd op reguliere (huis)arts geneeskunde aangevuld met denkbeelden  en behandelmethodes uit de (nog) niet regulier erkende methoden van geneeskunde (‘alternatieve geneeskunde’).

Meer informatie

Spirit coaching & training

Samen met jou en de organisatie bouwen wij bruggen tussen verlangen en resultaat. Dat doen we met leiderschapsprogramma’s,
individuele coaching en intervisietrajecten. Ons specialisme is het opleiden en inspireren van jong talent en hun begeleiders/leidinggevenden. Bel gerust voor een vrijblijvend gesprek (06 2551 2858).

Of kijk voor referenties en informatie op onze website.

Dorien van Nieukerken

Ondernemer, sprekers trainer en schrijver.

Mijn leven staat in het teken van persoonlijke ontwikkeling, ondernemen en creativiteit. Voor anderen en voor mijzelf. Dit resulteerde o.a. in het oprichten van Heart to Heart centrum voor welzijn en inspiratie en Heart House Bussum voor welzijn en ontwikkeling.

www.dorienvannieukerken.nl

Bureau Yop

Wij geloven in werkgeluk als business model. Gelukkige medewerkers maken meer impact en presteren beter. Onze missie is het optimaliseren van het werkgeluk van Young Professionals in organisaties. Enerzijds begeleiden we Young Professionals bij het optimaliseren van hun werkgeluk en impact in de organisatie. Anderzijds adviseren we organisaties bij het faciliteren van een gelukkige werkomgeving.

Meer informatie

Nog te huur

Wij hebben nog enige ruimtes te huur in het Heart House. Ook worden zalen, coaching- en vergaderruimtes per uur of dagdeel verhuurd.

Mail of bel even voor meer informatie.