Onze Huisgenoten

Op onze Parterre zijn actief:

Heart to Heart

Centrum voor Welzijn & Inspiratie

Heart to Heart verhuurt zalen, coach-kamers. Verzorgt events, workshops. Biedt yoga-meditatie-mindfulness lessen. Massages, bodywork.

Meer informatie

SportLounge

SportLounge

Infrarood Fitness is de fitnessmethode van deze tijd

• Korte effectieve training (30 min.)
• Sporten in je persoonlijk cabine
• Op afspraak zonder wachttijd
• Veilig door ventilatiesysteem en desinfectie
• Geen contactgevaar

Meer informatie

Nazanin Bigdeli

New Beginnings Coach

Ik geloof dat levensgebeurtenissen, uitdagingen en levensomstandigheden zoals conflicten, stilstand en gebroken relaties niet het einde zijn maar een kans om een nieuwe start te maken. Als coach verbind ik jou met het leven zoals jij wilt.

Meer informatie

Ambia Coaching

Ambia Coaching

Praktijk voor nazorg adoptie & persoonlijke ontwikkeling

Als geadopteerde kun je je identiteit afstemmen op je omgeving en kun je jezelf gaan verliezen. Door dat verlies kan er een schijnidentiteit ontstaan. Je krijgt dan te maken met een opgelegd ‘ik’. Hoe kun je weer verbinding krijgen met jezelf, zodat je ook nog beter verbinding kunt krijgen met je omgeving?

Meer informatie

Dorien van Nieukerken

Ondernemer, sprekers trainer en schrijver.

Mijn leven staat in het teken van persoonlijke ontwikkeling, ondernemen en creativiteit. Voor anderen en voor mijzelf. Dit resulteerde o.a. in het oprichten van Heart to Heart centrum voor welzijn en inspiratie en Heart House Bussum voor welzijn en ontwikkeling.

www.dorienvannieukerken.nl

Spirit coaching & training

Samen met jou en de organisatie bouwen wij bruggen tussen verlangen en resultaat. Dat doen we met leiderschapsprogramma’s,
individuele coaching en intervisietrajecten. Ons specialisme is het opleiden en inspireren van jong talent en hun begeleiders/leidinggevenden. Bel gerust voor een vrijblijvend gesprek (06 2551 2858).

Of kijk voor referenties en informatie op onze website.

Mindmatters

Soms loop je vast, of kun je wat hulp gebruiken om thema’s in je leven te onderzoeken. Bij Mind Matters kijken we graag samen met jou waar mogelijk onbewuste patronen je belemmeren, en hoe je door bewustwording grote en kleine veranderingen bewerkstelligt.

www.mindmatters.nu

MIndmatters
Bureau Yop

Bureau Yop

Wij zijn Bureau YOP (YOur Potential), een eigentijds bureau dat zich specifiek richt op het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap voor professionals.

Wij helpen professionals om leiding te nemen over zichzelf, over hun werk en carrière, over hun gezondheid en over hun werkrelaties. Dit doen we door het ontwikkelen en het begeleiden van persoonlijk leiderschapsprogramma’s in organisaties en door het aanbieden van open inschrijving programma’s.

Meer informatie

NA Beauty Boutique

Schoonheidssalon voor Permanente Make-Up, Henna Brows, Visagie, Waxen en meer.

Uiterlijke verzorging is in mijn ogen geen methode om jezelf te verbergen, maar juist te openbaren. Daarom heb ik meer dan 10 jaar geleden mijn passie gevonden in de Beauty Branche. Het vertrouwen dat ik heb in mijn klanten en zij in mij geeft me ongelooflijk veel positieve energie. Hoe geweldig is het wel niet om die stralende gezichten te zien als ze in de spiegel kijken en naar buiten lopen.

Neem een kijkje op www.beautybynaida.com

MIndmatters
DietCare

NewYou DietCare

Ik kan jou helpen om jouw doel te bereiken en vanuit daar te werken naar een blijvend resultaat. Als leefstijl- en afslankcoach wil ik samen met jou naar een passende levensstijl werken zodat jij voorgoed afscheid kan nemen van de extra kilo’s.

Ik ben jouw stok achter de deur, ook wanneer het lastig wordt. Ik werk met Powerslim en NewFigure.

www.newdietcare.nl en www.newfigurebussum.nl

Isabeau Bosscher Fotografie

Female Portraits | Casting Headshots

Relaxte shoots waarbij je helemaal als jezelf op de foto komt te staan. Juist als je het lastig vindt om te ontspannen voor de camera – ik help je er stap voor stap doorheen en geef je de mooiste foto’s van jezelf die je ooit gezien hebt!

Bekijk mijn instagram voor mijn actuele portfolio en mijn website voor meer informatie.

DietCare

Nog te huur

Wij hebben nog enige ruimtes te huur in het Heart House. Ook worden zalen, coaching- en vergaderruimtes per uur of dagdeel verhuurd.

Mail of bel even voor meer informatie.