Zaal huren in Heart House

Per uur, per dagdeel of langer.

Locatie
Wij bieden met Heart House een bijzondere en sfeervolle locatie in hartje Nederland, 1 minuut van de A1 gelegen, een bushalte voor de deur en een parkeergelegenheid achter het pand.

Multi functionele ruimtes
In Heart House bevinden zich 4 zalen voor multifunctionele doeleinden welke te huur zijn. De 4 zalen zijn oplopend in maat. Van 40 m2 tot 110 m2. De zalen zijn voorzien van bamboe vloeren en geschikt voor diverse groepen.

Session-rooms
De 2 session rooms kunnen worden gebruikt als coaching-kamer of behandelkamer, per uur te huren à € 15,- ex BTW.

Voor een impressie van de zalen klik hier.

Zalen
Jyotizaal: 40 m2
Shaktizaal: 60m2
Anahatazaal: 70m2
Pranazaal: 105m2

Session rooms
Purple session room
Coral session room

Faciliteiten
Aanwezig: stoelen, vergadertafels, flip-overs, beamer, scherm, los podium, muziek-installatie, iPod box, matten, kussens en dekens.

Catering
Wij bieden heerlijk gezonde catering met verse salades, groenteschotels, ovenhapjes, soepen en sapjes. Voor lunch, borrel of snack tussendoor.

Annuleren
Annulering is mogelijk tot 2 weken voor het event.

Meer zien van het gebouw, de verschillende zalen en ruimtes? Klik dan hier.

Heart Café
Het Heart Café in Heart House is een sfeervolle sociale ruimte waar iedere bezoeker of groep gebruik van kan maken. Het Café is een ont-moetings plek. Je kunt er een kop thee of koffie nuttigen. Tegen betaling of met een koffie/thee arrangement verzorgd door Heart to Heart. Groepen kunnen hier verwelkomd worden, vertoeven in de breaks en lunchen. Bezoekers kunnen hier wachten voor hun afspraak of nagenieten van een les of workshop met een kop thee. Individuen zijn welkom om in het Heart Café een moment voor zichzelf te hebben met een boek of laptop. Lunches kunnen hier worden verzorgd.

Co-productie
Heart House is gevuld met diverse praktijken en specialisten die wij regelmatig inzetten voor diverse events. We gaan graag een samenwerking aan me u. Daarnaast biedt het Heart to Heart centrum, gelokaliseerd in Heart House, diverse lezingen, activiteiten, lessen, trainingen en masterclasses met open inschrijving. Zo ook diverse 1 op 1 behandelingen in de session-rooms. Indien er interesse is denken we graag mee in de vorm van een co-productie.

 

Wil je meer informatie, prijs aanvragen of een ruimte reserveren?

Stuur je aanvraag naar info@hearttoheart.nl, dan nemen wij contact met je op.

Huurders van onze ruimtes…

Referenties

‘Heart House! wat een heerlijke plek om zonder zorgen mijn werk te kunnen doen! Als je een prettige ervaring wil hebben met jouw team of een training wilt organiseren in een fantastische omgeving dan raad ik je Heart House van harte aan. De sfeer en service zijn fantastisch, heel klantgericht en zeer flexibel. De gevarieerde gezonde lunches zijn van Michelin sterrenklasse, dat is wat mijn deelnemers spontaan vertellen. Alleen daarvoor willen ze al terugkomen.

Sinds de opening geef ik mijn trainingen in Heart House en wil nergens anders meer heen. Goede service, juiste prijsstelling, prettige aandacht, fantastische lunch kortom de ideale plek om topkwaliteit te kunnen leveren.’

Paul Zonneveld
Executive coach & Leadership consultant