Heart House, for development and wellbeing

Het hart is de essentie van ons bestaan. Een goed werkend hart is de stuwende kracht van ons potentieel, in de ruimste zin van de betekenis. Heart House is een verzamelpand waar bezoekers en bedrijven, visie en spirit, docenten en coaches samen komen. Ieder met een eigen concept en in een eigen ruimte, maar met één gezamenlijk doel: met open mind en bezieling streven naar een bewuste, verantwoorde, veilige en vooral prettige wereld.

Deelnemende bedrijven, coaches en docenten
De bedrijven, docenten en coaches die verbonden zijn aan het Heart House bieden met hun diensten, trainingen en producten allemaal een uniek bijdrage aan ons welzijn, zowel op persoonlijk en zakelijk vlak als op breder niveau.

Ondernemen en trainen met open mind
Onder ons dak vind je naast bedrijven die eerlijke producten en diensten aanbieden, erkende coaches en opleiders die je begeleiden bij persoonlijke of zakelijke groei. Op de eerste verdieping vind je het Heart tot Heart Centrum voor Welzijn in Inspiratie. In dit centrum kun je terecht voor yoga, meditatie, healing, massagebehandelingen en ayurveda.
Meer zien van het gebouw? Klik dan hier.

Café

Het Heart House biedt een CAFÉ voor intern gebruik. Dit café is een sociale ruimte waar iedere bezoeker en iedere werkzame persoon in het Heart House, gebruik van kan maken. Het Café is een ont-moetings plek. Je kunt er een kop thee of koffie nuttigen tegen betaling. Men kan er zelf lunchen. Je kunt er wachten voor een afspraak, voor het nagenieten van een yogales of massage. Afspreken voor een meeting. Of je gaat er lekker in je eentje zitten met een boek of laptop.

Het Café biedt nog geen eten aan. We hopen dit in de toekomst te kunnen gaan doen. Je mag je eigen lunch meenemen.

Catering

Voor grotere groepen kunnen wij gezonde catering regelen met verse salads, groenteschotels, soepen en sapjes.

Het pand is gelegen aan de Huizerweg 54 in Bussum. Het staat schuin tegenover de Ekoplaza welke ook op zondag open is. Bovendien op 1 minuut loopafstand van het park. De bushalte stopt precies voor onze deur. Het treinstation is een paar minuten met de auto, maar ook goed te lopen (1,8 km). De A1 op 1 minuut afstand rijden met de auto.

 

HeartHouse Nieuws: