Onze Huisgenoten

Op onze 1e etage zijn actief:

Heart to Heart

Centrum voor Welzijn & Inspiratie
Er worden groepslessen, workshops en persoonlijke sessies gegeven op het gebied van hatha yoga, meditatie en persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie

Bureau Scheffer

Sociale interactie is overal. Vrijwel iedereen is met anderen ‘bezig’. Eén-op-één, in een groep. Thuis of op het werk. Bewust of onbewust.

Meestal gebeurt dat zonder onoverkomelijke problemen, maar soms ook niet…

Meer informatie

BOLD coach academy

Coachen is een professionele vaardigheid die leidt tot meer verdieping in je leven. Coachen is het uitlokken en begeleiden bij leren en ontwikkelen.

Meer info bold-academy.com

Olger Leenders Fysiek Management

Voor mensen met klachten van fysieke of mentaal-emotionele aard is er nu een nieuwe, holistische benadering die zich onderscheidt door de verrijkende combinatie van elkaar aanvullende denk- en werkwijzen met betrekking tot uw gezondheid

Meer info www.fysiekmanagement.nl

Ruim Zicht Coaching

Ruim Zicht Coaching richt zich op vraagstukken op het gebied van Loopbaan- en Studiekeuze. Ook bij vragen op het gebied van persoonlijk ontwikkeling. Ik kan je, door verrassende vragen te stellen en goed te luisteren, andere zichtpunten laten zien. Zo lopen we samen een eindje op, op weg naar nieuwe inzichten en een nieuw uitzicht.

Meer informatie

Tilly van Vuuren

Relatie- en lichaamsgerichte psychotherapie
Voor psychotherapie en EFT-relatietherapie die gericht is op minder denken en meer voelen. Mogen onderzoeken en ervaren.

Dat geeft ruimte.

In die ruimte kun je nieuwe manieren ontwikkelen om met jezelf en je omgeving om te gaan. Ik ondersteun je daarbij. Wees welkom!

www.tillyvanvuuren.nl

Trustinu

Individuele coaching en training. Resultaat: een duurzame gedragsverandering door het vergroten van het bewustzijn en het transformeren van ineffectieve gedragspatronen opdat er met meer plezier geleefd en daarmee (samen)gewerkt wordt. Pragmatisch, diepgaand en met humor.

www.trustinu.nl

Envision Your Future

Coaching en training voor persoonlijk geluk en zakelijk succes!
Neurowetenschappers hebben aangetoond dat wat je doet, voor 99% onbewust gebeurt. 99% van wat je doet, komt voort uit automatische programma’s die voor een groot gedeelte voortkomen uit je eerste levensjaren. Die programma’s bepalen hoe jouw leven er op dit moment uitziet. Wat zijn jouw onbewuste programma’s? Toe aan een update?

www.envisionyourfuture.nl

Ademruimte

Ademruimte

Praktijk voor ademcoaching en therapie
Je doet het onbewust duizenden keren per dag: ademhalen. Vaak staan we er echter niet bij stil dat de adem aan de basis ligt van fysieke klachten en emotionele/mentale patronen. In ademcoaching werken we van een dysfunctionele ademhaling toe naar een gezonde ademhaling. Of dat nu is door verbonden ademen, Buteyko of andere praktische ademtechnieken. Bij mij kun je terecht voor hyperventilatie, emotionele trauma’s en blokkades, burn-out of voor het optimaliseren van je sportprestaties en focus.

Meer informatie www.ademruimte.nl

Healing Space

Instituut voor Holistische Energetische Ontwikkeling
Wij bieden o.a. opleidingen, (zakelijke) workshops, (relatie)therapie en retreats met een holistische visie waarbij energie altijd centraal staat. Hieronder valt:
Reiki, Voeding, Massage en Chinese Geneeskunde.

Zowel consumenten als professionals kunnen bij ons terecht voor hun eigen ontwikkeling om beter in balans te komen, en voor een professionele ontwikkeling tot holistisch energetisch therapeut.

Healing Space: change the energy, change everything

www.healingspace.nl

Healing Space
WattNU

Stichting Wattnu

Advies over energiebesparing en energiebewustwording in panden!

Nederland heeft ambitieuze doelstellingen voor de opwekking van duurzame energie in 2030. Maar er moet nog veel gebeuren en dat lukt alleen als we er met z’n allen de schouders onder zetten. Met onze energiecoöperatie willen we alle inwoners van Gooise Meren de mogelijkheid geven om zelf duurzame stappen te zetten voor een schone toekomst!

Meer informatie www.wattnu.org

Praktijk voor Stottertherapie het Gooi

Praktijk voor Stottertherapie het Gooi richt zich op kinderen en hun ouders; jongeren en volwassenen met de wens om vloeiender te spreken.

Onderzoek – Advies – Behandeling – Second Opinion

Iedereen krijgt bij mij gespecialiseerde logopedische begeleiding op maat.

Meer informatie: www.stottertherapiehetgooi.nl

Healing Space
TACT Adviseurs

TACTadviseurs

Ontwikkeling door Coaching en Assessment

Want vastzitten kan altijd nog.

Meer informatie www.tactadviseurs.nl

Spark

Praktijk voor Psychodynamische Therapie & Familie Opstellingen

S P A R K is een allround therapeutische praktijk, dat betekent dat je er met allerlei hulpvragen terecht kunt. Zijn er dingen die je belemmeren, in de weg zitten of aanvliegen: blijf er niet mee zitten maar kom vooral langs.

Meer informatie

TACT Adviseurs

Nog te huur

Wij hebben nog enige ruimtes te huur in het Heart House. Ook worden zalen, coaching- en vergaderruimtes per uur of dagdeel verhuurd.

Mail of bel even voor meer info.