Onze Huisgenoten

Op onze 1e etage zijn actief:

Heart to Heart

Centrum voor Welzijn & Inspiratie
Er worden groepslessen, workshops en persoonlijke sessies gegeven op het gebied van hatha yoga, meditatie en persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie

Bureau Scheffer

Sociale interactie is overal. Vrijwel iedereen is met anderen ‘bezig’. Eén-op-één, in een groep. Thuis of op het werk. Bewust of onbewust.

Meestal gebeurt dat zonder onoverkomelijke problemen, maar soms ook niet…

Meer informatie

BOLD coach academy

Coachen is een professionele vaardigheid die leidt tot meer verdieping in je leven. Coachen is het uitlokken en begeleiden bij leren en ontwikkelen.

Meer info bold-academy.com

Olger Leenders Fysiek Management

Voor mensen met klachten van fysieke of mentaal-emotionele aard is er nu een nieuwe, holistische benadering die zich onderscheidt door de verrijkende combinatie van elkaar aanvullende denk- en werkwijzen met betrekking tot uw gezondheid

Meer info www.fysiekmanagement.nl

Ruim Zicht Coaching

Ruim Zicht Coaching richt zich op vraagstukken op het gebied van Loopbaan- en Studiekeuze. Ook bij vragen op het gebied van persoonlijk ontwikkeling. Ik kan je, door verrassende vragen te stellen en goed te luisteren, andere zichtpunten laten zien. Zo lopen we samen een eindje op, op weg naar nieuwe inzichten en een nieuw uitzicht.

Meer informatie

Tilly van Vuuren

Relatie- en lichaamsgerichte psychotherapie
Voor psychotherapie en EFT-relatietherapie die gericht is op minder denken en meer voelen. Mogen onderzoeken en ervaren.

Dat geeft ruimte.

In die ruimte kun je nieuwe manieren ontwikkelen om met jezelf en je omgeving om te gaan. Ik ondersteun je daarbij. Wees welkom!

www.tillyvanvuuren.nl

Trustinu

Individuele coaching en training. Resultaat: een duurzame gedragsverandering door het vergroten van het bewustzijn en het transformeren van ineffectieve gedragspatronen opdat er met meer plezier geleefd en daarmee (samen)gewerkt wordt. Pragmatisch, diepgaand en met humor.

www.trustinu.nl

Envision Your Future

Coaching en training voor persoonlijk geluk en zakelijk succes!
Neurowetenschappers hebben aangetoond dat wat je doet, voor 99% onbewust gebeurt. 99% van wat je doet, komt voort uit automatische programma’s die voor een groot gedeelte voortkomen uit je eerste levensjaren. Die programma’s bepalen hoe jouw leven er op dit moment uitziet. Wat zijn jouw onbewuste programma’s? Toe aan een update?

www.envisionyourfuture.nl

Ademruimte

Ademruimte

Praktijk voor ademcoaching en therapie
Je doet het onbewust duizenden keren per dag: ademhalen. Vaak staan we er echter niet bij stil dat de adem aan de basis ligt van fysieke klachten en emotionele/mentale patronen. In ademcoaching werken we van een dysfunctionele ademhaling toe naar een gezonde ademhaling. Of dat nu is door verbonden ademen, Buteyko of andere praktische ademtechnieken. Bij mij kun je terecht voor hyperventilatie, emotionele trauma’s en blokkades, burn-out of voor het optimaliseren van je sportprestaties en focus.

Meer informatie www.ademruimte.nl

Nog te huur

Wij hebben nog enige ruimtes te huur in het Heart House. Ook worden zalen, coaching- en vergaderruimtes per uur of dagdeel verhuurd.

Mail of bel even voor meer info.