Cliff-Go

Co- founder Heart House

Cliff Go, co- founder Heart House

Ondernemer, vermogensbeheerder, personal coach en mentor woont in Singapore en heeft als werkgebied voornamelijk Azie en Europa. Heeft het tot stand komen van het Heart House samen met Dorien van Nieukerken mogelijk gemaakt door middel van het samenstellen en creeeren van de juiste management en financierings structuur.

Afkomstig uit een ondernemende familie, zoekt continu naar mogelijkheden om een positieve  bijdrage te leveren aan het welzijn van de medemens gecombineerd met een aanvaardbaar, markt gerelateerd optimaal financieel rendement (impact investing, sustainable and responsible investing(SRI),  corporate social responsibility (CSR)). Het uitgangspunt is het creeeren van een omgeving van creativiteit en energie waar een ieder die deel uitmaakt van  Heart House, zowel als huurder of participant, bezoeker, begeleider of coach en daaraan bijdraagt, een uitstraling zal hebben die in de regio en daarbuiten gemerkt zal worden.

Samen hebben we een unieke, aanvullende, sterke combinatie van kennis en ervaring op verschillende gebieden wat het Heart House heel bijzonder maakt. Het is zijn ambitie om de mogelijkheden op te schalen naar een hoger niveau, het vinden van nieuwe uitdagingen en kanalen om de boodschap uit te dragen en vele mensen en bedrijven te bereiken. Het implementeren van gepaste strategieen, het vinden van de juiste allianties, de brug slaan tussen ervaring, kennis en relaties.  Velen zullen aangetrokken worden om hier deel van uit te maken en aan te vullen. Nieuwe activiteiten worden ontplooid. Nieuwe evenementen worden gecreeerd. Nieuwe concepten worden bedacht. Het is het begin van het ontwikkelen van een enerverende, uitdagende en vervullende omgeving wat we in de toekomst nog verder willen uitbreiden naar meerdere lokaties.

HeartHouse Nieuws: