Ik herinner me dat ik altijd al geïnteresseerd ben geweest in mensen en naar wat hen beweegt. Bij ons thuis in de boekenkast stond een boek over praktische psychologie, dat ik probeerde te doorgronden. Ik observeerde graag mensen en situaties (pas veel later ben ik gaan begrijpen dat ik hierin gehinderd werd door mijn eigen (voor)oordelen en overtuigingen). Ook dieren hadden mijn volle aandacht; ik was een kind dat op haar buik op de grond lag om de mieren te bestuderen. Ik ben opgegroeid in een niet streng katholiek gezin en ik kreeg de kans om me te ontwikkelen op muzikaal en intellectueel gebied. Als middelste van de vijf kinderen en tevens oudste dochter heb ik geleerd me te verweren, te middelen en te handhaven (en lief te zijn). Lager onderwijs heb ik genoten bij de Zusters Franciscanessen in Hilversum. Dat, samen met mijn opvoeding en interesses, maar zeker ook mijn karmische erfenis, maakte dat ik als jong meisje fantaseerde over een leven in Afrika, als missiezuster. Die missie is het niet geworden; ik heb hem verruild voor een paar andere die er niet zo heel veel van afwijken: de zorg voor mijn (inmiddels volwassen) vier zonen, mijn (voormalige) werk met vluchtelingen en asielzoekers, mijn (voormalige) job als zorgvrijwilligster in een hospice, mijn werk voor de NGO Blessed Generation in Kenia en last but not least mijn Praktijk voor Reading & Coaching.

Reading & Coaching

Stap voor stap gaan wij door het leven. Soms sta je even stil en je kijkt om je heen: ga je linksaf, rechtsaf, gewoon rechtdoor, of blijf je liever waar je nu bent? Of wil je misschien terug naar waar je vandaan komt? Het kan allemaal en niets is goed of fout, want het is de weg die jij gaat. Maar soms bekruipt je het gevoel dat je het even niet meer weet, duidelijkheid zoekt, of bevestiging. Je zou willen dat iemand je aan de hand neemt. Niet om je de weg te wijzen, maar simpel om samen met jou te kijken naar waar je je nu bevindt en waar je naartoe zou willen gaan.

Die ‘iemand’ wil ik graag voor jou zijn en ik beloof je dat ik je snel weer los zal laten, zodat jij jouw unieke reis kunt vervolgen.

Het instrument dat ik hierbij gebruik is mijn intuïtie. Ik stem me af op jouw energie en vertel je wat ik zie: hoe jij op dit moment in het leven staat, waar je pijn zit, je verlangen, je enthousiasme, je groei. Je kunt ook een concrete vraag stellen, of misschien wil je dat ik naar een specifiek thema kijk dat op dit moment speelt in jouw leven.

Een reading duurt ongeveer een uur, inclusief een eventuele korte healing.

Prijs 95 euro inclusief BTW.

Een vervolg traject is mogelijk. Dit bespreek ik graag nader met je.

Belangrijk: een reading is een instrument om tot bepaalde inzichten te komen; om je te helpen je blik te verruimen. Bij specifieke (psychologische/psychiatrische) problematiek zal ik je altijd adviseren hulp te gaan zoeken bij een voor jou geschikte therapeut of arts.

Systeemondersteuning bij Verslavingsproblematiek

Is iemand in jouw omgeving verslaafd aan drugs, drank, gokken of gamen en ben je het zat dat jouw welzijn hieronder te lijden heeft? Heb je het gevoel dat je over je eigen grenzen heen bent gegaan? Dat je alles hebt geprobeerd om de ander te helpen, dat het niet lukt, maar dat jij eraan dreigt onderdoor te gaan? Wil je op een constructieve manier leren omgaan met de verslaving van je partner, kind, familielid of vriend(in)?

Dan ben ik er voor JOU!

Ik ben (gecertificeerd) systeemondersteuner bij verslavingsproblematiek. Hiervoor heb ik een training gevolgd bij Opleidingsinstituut GGZ.

Als ervaringsdeskundige (naaste van) ben ik bijzonder gemotiveerd om anderen in hun proces bij te staan.

Voel je welkom om een afspraak met mij te maken; dan kijken we samen naar waar jij staat en wat jij nodig hebt.

Prijs 95 euro per consult van een uur (inclusief BTW)

Je kunt me bereiken per mail dolphin@marianvoigt.nl of telefoon op 06 16 332 908

Meer informatie op mijn Linkedin pagina.

HeartHouse Nieuws: