InfraLigne Sportlounge – InfraFysic Personal Training

 

Mindful bewegen

Welk doel wil jij behalen?
Wil je een gezond gewicht bereiken, een sterker spierstelsel ontwikkelen, minder last hebben van je lichamelijke indicatie, of gewoon in beweging blijven om je lichaam in goede conditie te houden?

Bij InfraLigne maken we je bewuster van je lichaam middels training waarbij ademhaling, houding en spierspanning veel aandacht krijgen. Zo kan je op een veilige en verantwoorde manier sporten en wordt je lichaam gezonder, sterker en soepeler.

Wij maken gebruik van onze unieke keramische infrarood sportcabine. Infrarood heeft een heilzame werking op je lichaam. Zo zorgt het voor een betere bloedsomloop, goede afvoer van afvalstoffen, het verwarmt je spieren en gewrichten voor meer souplesse, het verbetert je immuunsysteem en het werkt huid herstellend door een betere zuurstofopname. Je sport liggend waardoor er geen belasting op je gewrichten ontstaat. Tevens verbrand je 1 tot 2 x meer calorieën dan bij de meeste reguliere sportscholen.

Bewegen met een lichamelijke indicatie

Als je kan lopen kan je ook bij ons sporten. Welke indicatie je ook hebt, we stemmen jouw oefenplan af op wat jij kan. Zo is het in 99 van de 100 gevallen mogelijk om vrijwel het hele lichaam te trainen zonder belemmering van je indicatie.
 

Ook jij kan bereiken wat je voor ogen hebt

Heb je al vaker iets ondernomen maar val je iedere keer terug in je oude gewoontes? Stop je weer met waar je aan begonnen bent? Wij leggen je uit waar dit door komt. Als je echt wilt dan ga je nu doen wat nodig is, niet proberen maar DOEN!

Wij coachen je naar transformatie… niet naar verandering! Een verandering is iets tijdelijks in de persoon die je nu bent. Een transformatie is een andere identiteit aannemen met een nieuwe levensstijl. Een levensstijl die een gewoonte gaat worden.

InfraFysic voor de aandacht die jij nodig hebt.

1 op 1 aandacht tijdens personal training brengt je sneller naar je doel met blijvend resultaat. Middels onze trainings-techniek ga jij meer vertrouwen ontwikkelen in je lichaam en je mentale kracht. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en hebben elkaar nodig om de beste versie van je zelf te creëren!

Thermo Fysisch Sportcentrum

30 Minuten sporten in infraroodwarmte biedt het zelfde effect als 90 minuten bewegen via een andere manier.
Je verliest tot 1000 Kcal tijdens een 30 minuten workout.

Wij bieden 6 diverse lessen van 30 minuten in de infraroodzaal waaronder:
Power Fitness: Pittige training voor het hele lichaam met tubes.
Slim Fitness: Oefeningen op de mat gericht op slanke billen, benen en buik.
Balance Walking: Loop-, balans- en krachttraining op de minitrampoline vanaf 55+.
Power Jumping: Conditie- en krachttraining op de minitrampoline.
Kick Jumping: Box- en kicktraining op de minitrampoline.
Balance Jumping: Balans oefeningen, kracht- en buikspieroefeningen op de minitrampoline.

Meer informatie op onze website: www.infralignehetgooi.nl

Terug naar Heart House Parterre <

HeartHouse Nieuws: