Huren in HeartHouse

Permanent, periodiek of incidenteel te huren.

Zalen, sessionrooms en meetingroom te huur per uur of dagdeel

Heart House heeft 4 zalen van verschillende groottes, die gehuurd kunnen worden voor trainingen, bijeenkomsten, lezingen of vergaderingen. 2 Session rooms zijn beschikbaar voor één op één coaching of behandelingen.

Naast het Heart Café op de begane grond is de Meeting Room met een grote ronde tafel met 8 stoelen. Het Heart Café is de sociale ruimte waar men gebruik van kan maken tijdens een groepsactiviteit voor thee breaks of lunches. Catering kan verzorgd worden op maat. De zalen worden verhuurd via het Heart to Heart Centrum welke zich in het Heart House begeeft. Voor meer informatie: Bel (035) 737 0730 of 06 249 567 27‬, mailen kan ook naar info@hearttoheart.nl .

Voor een impressie van de zalen klik hier.

Zalen
Jyotizaal: 40 m2
Shaktizaal: 60m2
Anahatazaal: 70m2
Pranazaal: 105m2

Session rooms
Purple session room
Coral session room

Praktijk ruimte vaste huur
Heart House is rijk aan vele diverse ruimtes voor vaste huur. Indien u interesse heeft om een huisgenoot te worden, neem dan contact met ons op. Tel. (035) 737 0730, mobiel 06 249 567 27‬ of stuur een mail naar info@hearthouse.nl

Meer zien van het gebouw, de verschillende zalen en ruimtes? Klik dan hier.

Praktijkruimte en zalen te huur voor behandeling en evenementen

Wil je voor een kortlopend evenement, lezing, behandeling of coachingsgesprek een zaal of praktijkruimte huren? Het Heart House heeft beschikking over verschillende ruimtes en mogelijkheden. In vier zalen is een geluidsinstallatie aanwezig.

 

Grote zaal en Café

De grote zaal in het Heart to Heart Centrum heeft ruimte voor 100 zitplaatsen. Je kunt gebruik maken van een flipover, een beamer, een los podium, yogamatten en dekens. Alle gasten kunnen gebruik maken van Het Café.

Neem contact op voor meer informatie:
Telefoon: (035) 737 0730
Mobiel: 06 249 567 27‬
E-mailadres: info@hearthouse.nl

HeartHouse Nieuws: